Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od saonica Djeda Božićnjaka do stolova Amerikanaca - čini se da je ovo opasan Božić za sobove koji su se sada našli na jelovniku restorana brze hrane na periferiji Chicaga i to po cijeni od osam i po dolara po jednom hot dogu.


Mesu tradicionalnih pomoćnika Djeda Božićnjaka dodano je manje plemenito svinjsko meso jer je sobovina pomalo suho, pa čak i gumasto, meso.

Vezani članci Slika nije dostupna Stotine Djedica Božićnjaka plešu najpoznatiji ples! Slika nije dostupna 'Ukrali' fotografiju s Djedom Božićnjakom!

"Ako malo razmislimo, meso je meso, a jedina je razlika u prilogu", uvjerava Fred Markoff, vlasnik fast food restauranta Fredhots and Fires.

Markoff izgleda da slijepo vjeruje u tu filozofiju s obzirom da se na njegovim jelovnicima nalaze dimljene kobasice od krokodila u umaku od svinjetine i bizon sa zeljem u sirupu od šipka.

Cijena jednog hot doga od soba nije među najnižima no čini se da se mnogi posjetitelji na to ne obaziru i uživaju u okusu neuobičajenog specijaliteta s Aljaske.

Po Markoffu posao najbolje ide s odraslim mušterijama a djeca ne pokazuju sklonost jesti životinje koje obično donose poklone.