Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako Paris Hilton ne bježi od bilo kakvog publiciteta, vjerojatno ni njoj nije bilo drago kada je u medijima ugledala uvećanu fotografiju svog ionako velikog stopala na kojemu su iskočile žile i kosti.


Bogatašica, koja inače nosi cipele broj 42, pažnju je ovaj put privukla svojim koščatim i žilavim stopalima. 

Vezani članci Slika nije dostupna Potpuno opčinjena 21-godišnjakom: Izmjenjivanje nježnosti u bazenu! Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko!

Paris je već ranije po medijima izjavljivala kako je očajna zbog veličine koju nosi: "Da, to je grozno jer vidim sve te preslatke cipelice u Gucciju, YSL-u, Manolu... A kada ih donesu u mojoj veličini onda izgledaju kao cipele za klauna". 

>> Foto: Bolesno mršave noge mlađe sestre Hilton

No, jučer je Paris očito bila fokusirana na druge stvari a ne na svoja stopala. Naime, ona i njezin novi dečko rocker Benji Madden po gradu su proslavljali njegov 29. rođendan, a kasnije su uočeni i na modnoj reviji njezine mlađe sestre Nicky.

Kasnije su se navodno našli s njegovim bratom blizancem Joelom i njegovom djevojkom NIcole Richie kako bi zajednički proslavili dvostruki rođendan.