Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč prijašnjim tvrdnjama kako nikada neće objaviti ''The Best Off'' kompilaciju, članovi grupe Oasis najavili su njezin izlazak za studeni ove godine. Dvostruki CD s najvećim hitovima zvat će se ''Stop The Clocks''.


''Za razliku od mnogih albuma takve prirode sami smo odabrali pjesme koje će se naći na kompilaciji. Suočili smo se s nemogućim poslom i odabrali ono što smatramo našim najboljim pjesmama'', objavili su članovi Oasisa.  

Vezani članci Slika nije dostupna Spektakl koji je obilježio vikend: Severina u zagrebačkoj Areni! Slika nije dostupna Ukoliko ste izgubili svaku nadu - Severina ima rješenje za vas!

Potpuna lista pjesama još nije potpuno definirana. Pjesma po kojoj album nosi ime, ''Stop The Clock'', originalno je snimljena za album ''Don't Believe The Truth'', a Noel Gallagher je tvrdio kako je jedna od najboljih stvari koje je ikada napisao. 

Prošle je godine Noel izjavio: "Objavit ćemo ''The Best Off'' tek kada se budemo razilazili.'' 

Mediji nisu zaboravili tu izjavu, pa je najava izlaska albuma s hitovima potaknula niz pitanja o mogućem raspadu grupe Oasis. No oni tvrde kako od toga nema ništa, te kako su već počeli raditi na novom studijskom albumu.