Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobro rasploženje stiglo je na tulum kod gitarista legendarnih Rolling Stonesa, 59-godišnjeg Ronnija Wooda. Umjesto alkohola, Ronnie je na velikoj proslavi u svojoj kući konzumirao nitratni oksid, popularno zvan plin za smijanje.


Kako je u utorak izvijestio list "Sun", Wood nije želio ugroziti
uspjeh odvikavanja od alkohola, s čim je počeo još u lipnju, a ipak je htio doživjeti "kick", pa se poslužio zubarskim sredstvom - plinom za smijanje.

Vezani članci Fail Nije za osjetljive! Pokušali snimiti smiješni video o alkoholiziranju usred dana pa šokirali internet Slika nije dostupna Ronnie Wood prekinuo s ljubavnicom, želi se pomiriti s bivšom suprugom

Gosti okupljeni u Woodovoj vili u Kingstonu kod Londona, među kojima i holivudska zvijezda Owen Wilson, engleski nogometaš Michael Owen i kćerka Micka Jaggera Lizzie, pljeskali su i glasno odobravali svaki put kad bi se Wood pojavio s novim balonom plina za smijanje. 

Nešto manje veseli su bili stanovnici luksuznih vila u susjedstvu: u ranu zoru pozvali su policiju zbog "nepodnošljive buke".

Wood je s odvikavanjem počeo kako ne bi ugrozio nastup na europskoj turneji Rolling Stonesa. Turneja po Europi "Bigger Bang" počela je 11. srpnja u Milanu. 

Za vikend je stigla do Velike Britanije gdje su rokerski veterani pod vodstvom 62-godišnjeg Micka Jaggera nastupili
pred tisućama oduševljenih obožavatelja svih generacija na londonskom stadionu Twickenham. 

Nakon nastupa Jagger se odmah povukao u svoju
rezidenciju i nije se pojavio na Woodovom super-tulumu.