Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi britanske grupe Take That pokopali su, kako se čini, ratnu sjekiru sa svojim bivšim pjevačem Robbijem Williamsom.


"Pomirili smo se s Robbijem", rekao je vođa grupe Gary Barlow u intervjuu njemačkom listu "Bild am Sonntag".

Vezani članci Slika nije dostupna Robbie Williams powered by Vip u kolovozu prvi put u Hrvatskoj! Slika nije dostupna I Robbie je dijelom 'Red Nose' akcije!

"Bio je to naš prvi susret i razgovor nakon punih deset godina", rekao je Barlow o razgovoru koji je vodio sa zvijezdom Williamsom nedavno u Londonu.

Nakon svađa koje su izbile u bandu zbog Robbijevih skandala s drogama i alkoholom, pjevač je 1996. napustio grupu. U medijima je još godinama nakon odlaska iz grupe Take That oštro kritizirao svoje bivše kolege. Početkom ove godine preostala četiri člana banda ponovo su nastupili zajedno i ostvarili uspješan comeback.

"Imali smo koncert u Londonu i stanovali u hotelu odmah iza ugla od Robbijeva stana, i odjednom se on pojavio u našem hotelu", rekao je član grupe Howard Donald o susretu s Williamsom.

 "Znao je da smo u tom hotelu i jednostavno je došao. Otišli smo u sobu i otvoreno i dugo o svemu razgovarali", rekao je Barlow i dodao: "Ali to nikako ne znači da smo sad opet najbolji prijatelji kao što ni Robbie neće nastupati s grupom."

Proteklih godina je u međuvremenu 32-godišnji Williams postao jedan od svjetski najuspješnijih solo pjevača. Ostali glazbenici iz banda, Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange i Mark Owen imali su jedva osrednji uspjeh sa svojim projektima u međuvremenu. Njihova turneja i veliki povratak na scenu prošlog ljeta bio je nakon deset godina prvi veliki uspjeh.