Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavnog repera uhitila je policija dok je njujorškim ulicama s petka na subotu vozio srebrni Lamborghini, a okupljeni prolaznici negodovali su dok su policajci ruke hip-hop zvijezde ukrašavali lisicama.


Reper pravog imena Curtis Jackson, uhićen je zbog neoprezne vožnje (neopreznog prelaženja iz trake u traku), neposjedovanja vozačke dozvole te zbog toga što vozilo nije osigurano ni registrirano, izjavio je glasnogovornik policije, a prenosi Reuters. 

Vezani članci Most mladosti Dva mjeseca prelazak posebnom rutom: Privremena regulacija prometa na Mostu mladosti Užasni vozači (Foto: thechive.com) Svjetsko prvenstvo za najgore vozače može početi, tko je vaš favorit?

Zaustavljen je na Manhattanu od strane policijaca u civilu u neobilježenom policijskom vozilu. Na njihovu naredbu da izađe iz vozila 50 Cent se isprva oglušio i umjesto toga pokušao telefonirati, izjavio je očevidac, Ian Parvess.

- Na kraju policajci su sami otvorili vrata, a on je jednostavno izašao i raširio ruke na krovu automobila, a policajci su mu stavili lisice, dodao je Parvess koji je cijeli događaj snimio video kamerom.

Reper je odveden u policijsku postaju te ubrzo pušten nakon što mu je policija uručila četiri prekršajne prijave. 

Okupljeni prolaznici ispred hotela New York, gdje se uhićenje odvijalo, urlali su na policijske službenike i vrijeđali ih kad su počeli vezivati hip-hop zvijezdu.