Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pop zvijezda George Michael izjavio je da mu marihuana čuva "zdrav razum i čini ga sretnim" i zapalio džoint tijekom razgovora za britanski ITV, objavila je u petak ta televizijska postaja.


Komentari bivšeg pjevača grupe Wham! uzbunili su skupine za promicanje mentalnog zdravlja i dobrotvorne udruge za pomoć ovisnicima koje su zabrinute porukom koju George Michael šalje mladim ljudima.

Vezani članci Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane Uhićenje, ilustracija Prokrijumčarili najmanje 229 kilograma marihuane, jedan član zločinačkog udruženja bio je hrvatski policajac

"Sve droge mogu štetiti i to je osnovna poruka koju trebamo
prenijeti", rekao je londonskom listu Evening Standard William Butler, glasnogovornik jedne od dobrotvornih skupina za pomoć ovisnicima.

Glasnogovornica 43-godišnjeg pjevača koji je nedavno krenuo na svoju povratničku turneju rekla je da nema komentara na ovu posljednju kontroverzu vezanu uz Georgea Michaela.

ITV, koji će razgovor emitirati 31. listopada, priopćio je da je
Michael iza pozornice pred nastup u Madridu tijekom intervjua zapalio džoint.

"George brani svoje životne navike, govoreći da ga to drži zdravim i sretnim. No priznaje da nije previše zdrav. On kaže da to može imati 'užasne, užasne učinke'", navela je postaja ITV na svojim internetskim stranicama.

George Michael je tijekom svoje karijere prodao 80 milijuna nosača zvuka, a svoju prvu turneju nakon petnaest godina pauze počeo je u rujnu koncertom u Barceloni.