Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna je pjevačica sinoć u 'Oprah Showu' istaknula da malog Davida njegov otac može posjetiti kad god to poželi.


Tridesetdvogodišnji Yohane Banda, otac Madonninog usvojenog djeteta, nedavno je izjavio da nije bio svjestan toga da se svog sina Davida odriče zauvijek.

Vezani članci Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe Rocco Ritchie Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice

Navodno ne želi više razgovarati o toj temi, jer mu je dosta medijskih naklapanja o tome kako se on osjeća, rekao je za Time Magazine.

Madonna je s voditeljicom Oprah i publikom razgovarala preko satelita, iz Londona. Objasnila je da ju je Yohane jednom prilikom pogledao u oči i rekao joj: Hvala vam na tome što mom sinu dajete život i budućnost. Da je ostao sa mnom, uskoro bih ga sahranio.

Slavna je pjevačica također objasnila da je David, kada ga je pronašla u sirotištu, bolovao od malarije, upale pluća i tuberkuloze te da ga nitko od njegovih rođaka godinama nije posjetio.

U trenutku kada ga je ugledala bio je u naručju osmogodišnje djevojčice zaražene HIV-om.

Madonna je također naglasila da nikada nije namjeravala Davida zauvijek odvojiti od njegove obitelji, već da se samo želi brinuti za njega i omogućiti mu bolji život. Jednom ili dvaput godišnje planira s njim posjećivati Malavi te ima veliku želju postati glasnogovornicom njegove domovine.