Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako izgleda kao jedna od najsamopouzdanijih osoba na planetu, Madonna, kada je na pozornici u zatvorenim prostorima, pati od napadaja tjeskobe i panike.


U razgovoru za magazin 'Dazed & Confused' pjevačica je priznala kako se godinama bori s napadajima panike tijekom nastupa.

Vezani članci Nick Kamen Zvijezda legendarne reklame za traperice i Madonnin štićenik preminuo u 60. godini Madonna i Ahlamalik Williams Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

Kraljica popa pjevala je u svojoj 30-godišnjoj karijeri pred milijunima ljudi i mnogi bi pretpostavili kako je svoje strahove i tjeskobe do sada svladala. No ona kaže kako su napadaji ponekad toliko snažni da joj se čini da će umrijeti.

'Ima trenutaka u kojima se osjećam nepobjedivom i znam da 'upravljam' publikom, da je sve savršeno. S druge strane, imam snažne napadaje panike. Ponekad mi se čini kako ostali udišu sav moj zrak, kako ne mogu ispuniti očekivanja te kako je najbolje da jednostavno umrem na pozornici', priča Madonna.

'U takvom se trenutku pokušavam okrenuti publici, duboko udahnuti i prisjetiti se kako je sve to prolazno. Kada imate napadaj panike, ne možete ga racionalizirati. Meni tada nedostaje kisika, a takvo što nikad mi se ne događa na otvorenom. Teško mi je objasniti kako se tada osjećam', kaže Madonna.