Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena Robina Williamsa zatražila je rastavu nakon 19 godina braka, objavila je glasnogovornica američkog glumca potvrdivši tako pisanje časopisa People i dnevnika San Francisco Chronicle.


Marsha Garces je 21. ožujka sudu u San Franciscu podnijela zahtjev za rastavu braka, prema tim glasilima. Garces i Williams koji su se vjenčali 1989. imaju dvoje djece, osamnaestogodišnju kći i šesnaestogodišnjeg sina.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Ovako su se ljubakali prije samo tri mjeseca, a sada su obznanili da se rastaju

"Mogu potvrditi, ali nemam drugog komentara", rekla je glasnogovornica Mara Buxbaum.

Popularni američki glumac Robin Williams (56) 1998. dobio je Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Dobri Will Hunting". Usto je triput nominiran za istu nagradu za filmove "Dobro jutro, Vijetname", "Društvo mrtvih pjesnika" i "Kralj ribara". Nedavno je nastupio u fantastičnoj komediji "Noć u muzeju".

U kolovozu 2006. Williams je objavio da je opet počeo piti i da se liječi od alkoholizma.