Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Wentworth Miller, zvijezda serijala "Zakon braće", za kojim uzdišu žene diljem svijeta, već je duže vrijeme u medijima 'pod sumnjom' da je gay, no nije ga se moglo povezati s nekim dečkom. Do sada...


Kako prenosi TMZ.com, pouzdani je izvor navodno potvrdio da je 35-godišnji glumac u vezi sa zvijezdom serijala "Brothers & Sisters", 27-godišnji Kanađaninom Lukeom McFarlaneom, koji je prošle godine bio u kratkoj vezi s glumcem T.R. Knightom. 

Vezani članci Trgovina, ilustracija - 3 Zakon o radu trgovina neki podržavaju, drugi najavljuju otkaze: "Ovo je nerazumno, neprihvatljivo i ne koristi nikome" Trgovački centar, ilustracija Zbog neradne nedjelje poslodavci već počeli prijetiti otkazom: ''Ako imate smanjeni prihod počnete rezati troškove''

"Wentworth i Luke se potajice sastaju već 6 mjeseci. Vrlo su oprezni jer Wentworth još nije s time izašao u javnost", rekao je neidentificirani izvor te dodao da se stvari toliko brzo odvijaju da par čak razmišlja o zajedničkom stanu. 

"Puno vremena provode jedan kod drugog. Wentworth se otkako je postao poznat prilično povukao iz javnosti, a otkako je s Lukeom još i više", tvrdi izvor. 

To su potvrdili i u TV kući Fox. Miller trenutno snima treću sezonu serijala, no TV kuća navodno s njim ima velikih problema jer je postao 'sramežljiv' prema medijima. 

"Postalo je jako teško raditi s Wentworthom. Odbija velik broj intervjua i ostalih medijskih događanja. Užasno je nervozan jer mu novinari stalno postavljaju pitanje je li gay", rekao je izvor iz Fox-a.