Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Heath Ledger u svojoj oporuci nije ništa ostavio svojoj bivšoj djevojci i njihovoj dvogodišnjoj kćeri jer oporuka nikada nije aktualizirana otkako su one postale dijelom njegova života.


Preslika oporuke od tri strane koja se nalazi na sudu u New Yorku pokazuje da preminuli 28-godišnji glumac iz Australije sve što ima ostavlja svojim roditeljima i trima sestrama. 

Vezani članci Slika nije dostupna Policija pronašla nestalu djevojku u međimurskom šumarku: Razlog bijega problemi sa studiranjem? Konferencija za medije ispred KBC-a Split Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

Dokument napisan u Australiji 2003. ne nudi nikakvu naznaku koliki je imetak glumac ostavio za sobom. U oporuci zvijezde filma "Brokeback Mountain" navodi se njegova newyorška imovina procijenjena na 145.000 dolara, oko 95.000 eura.

Ledgerov otac Kim je, po do sada objavljenim izvještajima, rekao da će se obitelj pobrinuti za bivšu Heathovu djevojku, glumicu Michelle Williams, i njihovu dvogodišnju kćerku Matildu Rose.