Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mia Begović još se nije iselila iz stana u Nodilovoj ulici u Zagrebu koji je prije deset godina dobila od Grada na privremeno korištenje od šest mjeseci. Stoga je Grad poznatu glumicu odlučio tužiti.


Mia je stan od grada dobila nakon razvoda od bivšeg supruga Ronalda Lopatnyja. No, iako se ponovno udala, još se uvijek nije iselila iako su joj iz Grada poslali čak dva zahtjeva za iseljenje.

Vezani članci Prvo sučeljavanje Donalda Trumpa i Joe Bidena - 3 Trump tužio Twitter, Facebook i Google, smatra da je žrtva cenzure: "Ovo je prekrasan razvoj za slobodu govora" Slika nije dostupna Mia Begović mora van iz stana!

'U stančiću od samo 28 četvornih metara Mia je našla utočište u trenutku životne i bračne krize i tragedije', piše njezin odvjetnik u odgovoru na tužbu. Uz to Mia pokušava osporiti vlasništvo Grada nad stanom, piše Jutarnji list

Između ostalog u odgovoru na tužbu Grada odvjetnik Mije Begović piše da poznata glumica i dalje živi u tom stanu s kćeri, odvojeno od supruga Željka Žnidarića koji živi sa svojom djecom.

Odluku će sudac donijeti za nekoliko dana.