Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mia Begović se mora iseliti iz gradskog stana u zagrebačkoj Nodilovoj ulici, i to u roku od 14 dana.


'U šoku sam i ne mogu vjerovati da se sve ovo uistinu događa. Slično, iako mnogo, mnogo teže osjećala sam se svojedobno kada su mi javili da moje sestre Ene više nema', rekla je Mia. 

Vezani članci Spašen medo u požaru Prikuplja se pomoć za obitelj kojoj je izgorio stan, žena pred porodom. U manje od 24 sata donirano gotovo 23.000 eura: "Na neki način me sram..." Vatrogasci, ilustracija Planuo stan na drugome katu zgrade u Trogiru: Na teren izašli vatrogasci, hitna i policija

U taj se stan uselila prije desetak godina, a 28 njezinih kvadrata bilo joj je dragocjeno utočište u trenutku razvoda od Ronalda Lopatnyja. 

No, stan nije dobila zbog razvoda, nego zato što je kao glumica primila niz nagrada i priznanja, promičući svojim radom kulturu Zagreba.

Mijine prijateljice kažu kako glumica ne može povjerovati da joj Grad sada stan pokušava oduzeti zato što se ona u međuvremenu udala za poduzetnika Željka Žnidarića.

Mia, kažu glumici bliske osobe, smatra kako je jedino bitno to da se ona i dalje bavi poslom kojim se bavi te da, bez obzira na novi brak, i dalje živi u svom stanu. 

Miju Begović najviše je povrijedilo to što joj se sve ovo događa u trenucima kada slavi 20. godišnjicu karijere, što će obilježiti na jesen.

'Pitam se bi li se to dogodilo da sam muškarac. Pitam se također kome to oduvijek smetaju sestre Begović koje su u veliki Zagreb došle iz svoga malog Trpnja i tu, u metropoli, pokazale što znaju'.

Povrijeđena sam, ali ja nisam od onih koji će sada kazati da će se zbog ovakvih postupaka iseliti iz zemlje. Volim Zagreb i ostat ću ovdje gdje jesam. Moj obraz je čist - poručila je Mia Begović.