Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maknite se od mog sina, ima epilepsiju i svako vaše blicanje fotoaparatima može izazvati napad, vikala je Victoria Beckham okupljenim fotografima na aerodromu u Londonu, štiteći sina Romea, koji je vrištao i lamatao nogama.


Iako Beckhamovi o tome nisu nikad govorili, u posljednje tri godine dječak je četiri puta završio u bolnici zbog napada. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne mogu se prestati smijati, ovo je genijalno!' Slika nije dostupna Seksi donje rublje za Viktoriju

Prije dva tjedna David i bivša pjevačica s Romeom su bili na specijalističkom pregledu te su mu propisani lijekovi koje će morati piti cijeli život. Liječnici su ih upozorili da malenog ne smiju uznemiravati te da čak i blicanje fotoaparata može potaknuti napad koji može biti smrtonosan. 

"Slomljeni su i šokirani. Nadaju se da će s lijekovima uspješno kontrolirati bolest kako bi im sin imao normalno djetinjstvo",  otkrili su bliski prijatelji obitelji za News of the World. Fotografi agencije Splash News objavili su da neće više fotografirati dječaka. 

" Djetetovo je zdravlje važnije od slika. Sad kad znamo da ga ne smijemo slikati, to nećemo raditi. Svi trebaju poštovati njihovu molbu", rekao je Kevin Smith, vlasnik fotoagencije. 

Osim Romea, Victoria i David imaju još dva sina, jednogodišnjeg Cruza i 7-godišnjeg Brooklyna, a žele imati još djece.