Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašen dan žalosti

Pokopana brutalno ubijena obitelj Đokić: I dalje se traga za počiniteljima, sumnja se da je u sve upleten i netko tko dobro poznaje rad policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak je pokopana obitelj Đokić čija su tijela pronađena spaljena kod sela Tešice u Srbiji.

Brutalno ubijeni Goran (57), Gordana (56) i njihova kći Lidija (25) Đokić pokopani su u četvrtak u selu Moravac kod Aleksinca u kojemu je proglašen i Dan žalosti, piše Nova.rs.

Policija i dalje traga za počiniteljima koji su tročlanu obitelj likvidirali, a njihova tijela zatim spalili do neprepoznatljivosti.

Đokići su posljednji put viđeni 26. rujna u selu Žitkovac, odakle su se nešto iza ponoći automobilom uputili u Aleksinac. Signali njihovih mobitela izgubili se u se oko tri sata, a tijela su pronađena šest dana nakon toga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna slučaj pun misterija Poznato je kako je ubijena obitelj Đokić, završena obdukcija: "Motiv je mogao biti i preljub"

Policija ne isključuje ni mogućnost da je u likvidaciji Đokića sudjelovao i netko tko je bio ili je još uvijek upoznat s policijskim procedurama, skrivanjem tragova zločina i provođenjem istrage, navodi Nova.rs. Na mjestu zločina pronađena je jedna čahura, a iz tijela žrtava izvađeno je pet metaka i utvrđeno je da su korištena dva oružja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene