Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio troje ljudi

Počinje suđenje Hrvatu koji je stravičnim ubojstvima šokirao Njemačku: Otkriveno zašto je poštedio bivšu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvat Dražen Dakić u rujnu prošle godine šokirao je Njemačku kada je ubio svojeg šestogodišnjeg sina te partnera i rođakinju svoje bivše supruge Marije.

U petak mu počinje suđenje, a Bild piše kako je dužiteljstvo sigurno u jednu stvar: Mariju je poštedio samo kako bi patila čitav život.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..."

Ubojstva su se dogodila nakon što se Dražen nije mogao pomiriti s rastavom do koje je došlo u veljači prošle godine. U kolovozu je kupio oružje kojim je počinio stravičan zločin u Villingendorfu, njemačkom gradu koji se nalazi oko 100 kilometara južno od Stuttgarta.

Žena se u Villingendorf preselila upravo kako bi se sakrila od bivšeg supruga koji je policiji od ranije bio poznat zbog napada i prijetnji. Nažalost, ovaj bivši vojnik uspio je otkriti njezinu lokaciju i upao je na zabavu na kojoj su njegova bivša supruga i ubijeni slavili dječakov prvi dan škole.

Podsjetimo, u Njemačkoj je za Dakićem organizirana velika potjera u kojoj je sudjelovalo oko 100 policajaca i helikopter. Uhićen je nakon pet dana. U trenutku uhićenja Dakić je sa sobom nosio nekoliko torbi, a u jednoj od njih bilo je oružje.

Prema pisanju njemačkih medija, bivša supruga Dražena je više puta prijavljivala policiji zbog prijetnji, a sud mu je odredio i zabranu pristupa.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene