Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Potraga u tijeku

Stravičan zločin u Njemačkoj: Hrvat ubio šestogodišnjeg sina i dvoje prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika policijska akcija pokrenuta je u Baden-Württembergui traje od petka ujutro. Policija traga za Hrvatom za kojeg se vjeruje da je ubio svoje šestogodišnjeg sina i dvoje odraslih prijatelja.

Oko 100 policajaca traga za 40-godišnjim Hrvatom Draženom Dakićem, za kojeg se sumnja da je u četvrtak navečer upucao svojeg šestogodišnjeg sina i dvoje odraslih prijatelja. Policija je upozorila da bi Dakić još uvijek mogao biti naoružan.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Ilustracija Škola evakuirana Strašan zločin u Njemačkoj: Učenik srednje škole ubio 18-godišnju djevojku

Do pucanjave je došlo u četvrtak oko 10 navečer u Villingendorfu, njemačkom gradu koji se nalazi oko 100 kilometara južno od Stuttgarta, piše The Local.

Dječak i odrasli muškarac umrli su prije nego što je policija došla. Upucana žena još je uvijek bila živa, ali je ubrzo podlegla svojim ranama. Majka dječaka također je bila na mjestu incidenta, ali je uspjela pobjeći.

U kući se u trenutku pucnjave nalazila i trogodišnja djevojčica, koja se uspjela sakriti, te je dolazak policije dočekala u skrovištu.

Policija je, nakon što je došla do kuće u kojoj se pucnjava dogodila, čula pucnjeve iz obližnje šume. Policija je Dakića tražila i helikopterom, ali je potraga iz zraka zbog magle uzbro morala biti obustavljena.

Policija se trenutno fokusira na autobusne postaje, a pretrage na državnim i međunarodnim granicama su postrožene.

Dražen Dakić ima kratku kosu, smeđe oči i tanke usne. Visok je 177 cm i posljednji je put viđen u dužoj crnoj jakni. Postoji mogućnost da još uvijek vozi zelenu Seat Ibizu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene