Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U POLJSKOJ

Hrvatski vojnici uspješno okončali vježbu "Storm", s američkim kolegama vježbali bojevo gađanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi pripadnici 5. HRVCON-a pokazali su visoku razinu motiviranosti i zalaganja usprkos otežanim vremenskim uvjetima tijekom dnevnih i noćnih aktivnosti.

Pripadnici 5. hrvatskog kontingenta u Poljskoj su sudjelovali u vojnoj vježbi bojevog gađanja s američkim kolegama. Sve zadaće u vježbi "Storm" su uspješno izvršene, a usprkos otežanim vremenskim uvjetima tijekom dnevnih i noćnih aktivnosti svi pripadnici 5. HRVCON-a pokazali su visoku razinu motiviranosti i zalaganja, objavio je MORH.

Pročitajte i ovo Pripadnici Hrvatske vojske u službi glasali su na posebnim biračkim mjestima - 3 Posebna biračka mjesta Izašli na birališta: Pogledajte kako su glasali hrvatski vojnici i vojnikinje U Poljskoj uspješno bojevo gađanje bitnicom \"VULKAN\" (Foto: MORH) - 6 Vojna vježba u Poljskoj Teški uvjeti i vježba koja je trajala 72 sata: Hrvatski vojnici uspješno gađali bitnicom "VULKAN"

Nakon provedene vježbe pripadnicima ostalih nacija prezentirano je naše temeljno oružje SVLR Vulkan te osobna oprema i naoružanje.

Cilj vježbe bio je provjera spremnosti bitnice samohodnih višecjevnih lansera raketa (SVLR), temeljne sastavnice 5. HRVCON-a, u taktičkim radnjama i postupcima iz popisa zadaća važnih za izvršenje misije, a u cilju izvršenja temeljne zadaće pružanja paljbene potpore manevarskim snagama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene