Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opožareno 150 hektara

VIDEO Lokaliziran veliki požar kod Vodica: Gasili ga i kanader te tri air-tractora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predjelu Kovča u zaleđu Vodica buknuo je požar kojeg su nakon gotovo osam sati borbe pod kontrolu stavili pripadnici više vatrogasnih postrojbi, a pomogli su im i kanader te tri air-tractora.

Ako imate snimke ili fotografije požara, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Kanader novi prototip aviona Hrvatska kupuje dva nova kanadera za 105 milijuna eura, ali nas to neće koštati ni centa

U zaleđu Vodica na predjelu Kovča danas oko podneva buknuo je požar kojega su gasili i jedan kanader te tri air-tractora. Opožarena je površina od oko 150 hektara, ali stambeni objekti nisu bili ugroženi. Gorjeli su trava i nisko raslinje.

>> Vatrogasci nadziru požar u mariborskom poduzeću Surovina

U šibensko-kninskoj Vatrogasnoj zajednici kažu da su na intervenciju izašli pripadnici Javnih vatrogasnih postrojbi Šibenik i Vodice, a pomažu im i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Vodice, Zaton, Šibenik, Pirovac, Tisno, Zablaće, Brodarica-Krapanj, Murter, Grebaštica, Rogoznica i Sv. Juraj-Kistanje.

Na terenu su i pripadnici Državne interventne postrojbe Šibenik.

Požar je lokaliziran oko 20:30 sati, ali gasitelji su i dalje na terenu.

Na snimkama koje smo dobili od jednog čitatelja vidi se veći oblak dima koji se diže u zrak iznad požarišta. Čitatelj je uspio zabilježiti i let kanadera koji pomaže u gašenju vatre.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene