Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mole pomoć građana

Traže ga već dva dana: Policija objavila fotografije bjegunca koji je udario policajca pa pobjegao iz kombija s lisicama

Zagrebačka policija objavila je fizički opis 22-godišnjeg Šerifa Hrustića koji je u srijedu na zagrebačkom Trnju napao policajca i pobjegao iz policijskog vozila te je pozvala građane koji imaju korisne informacije o bjeguncu da o tome obavijeste policiju na broj 192.

Podsjetimo, 22-godišnjak je zagrebačkoj policiji pobjegao iz zaustavljenog kombija kod zgrade Zagrepčanke dok su ga vodili na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Na rukama je imao lisice koje je odbacio u neposrednoj blizini.

Pročitajte i ovo Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt

Policija je, ne navodeći identitet bjegunca, precizirala da je riječ o muškoj osobi srednje tjelesne građe, visine oko 185 centimetara, smeđih očiju, a prema dostupnim informacija ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa „Hanna“ i na desnom ramenu „Alia“.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je ranije da intenzivno traga za muškarcem koji je u srijedu oko 15:30 sati na Savskoj cesti napao i ozlijedio policijskog službenika te pobjegao.

“Policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao ga je zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao”, navodi se u policijskom priopćenju.

Napadnutom policajcu liječnička pomoć pružena je KBC Sestre milosrdnice, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Sve raspoložive policijske snage angažirane su u intenzivnoj potrazi za 22-godišnjim bjeguncem, dodao je PUZ.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je u četvrtak kako policija intenzivno traga za bjeguncem po zahtjevu Interpola i da je bjegunac kriminalno orijentiran prema imovinskim deliktima.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić sinoć je u Dnevniku Nove TV rekao kako bjegunac nije opasan za javnost i da je sklon krađama zbog kojih ga traži više policijskih uprava u Hrvatskoj i inozemstvu.

"Uhićenik je iznenada napao policajca, ozlijedio ga, iskoristio priliku i pobjegao", kazao je Rašić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene