Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENE INFORMACIJE

Velika potraga u centru: Zagrebačka policija vodila osumnjičenika na ispitivanje pa im pobjegao iz kombija s lisicama na rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Vrbiku kod križanja Avenije grada Vukovara sa Savskom cestom pod zasad nerazjašnjenim okolnostima policiji je pobjegao osumnjičenik.

 

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Zagrebačkoj policiji oko 16 sati iz kombija je pobjegao osumnjičenik, objavili su mediji, no iz policije su potvrdili tek da je u tijeku postupanje policijskih službenika kod zgrade Zagrepčanke, na križanju Vukovarske i Savske ulice.

 

Mediji su objavili da je na križanju Vukovarske i Savske ulice pobjegao osumnjičenik iz policijskog kombija s lisicama na rukama i pod nerazjašnjenim okolnostima.

Navodno su ga policijski službenici vodili na ispitivanje u Državno odvjetništvo, a radi se o muškarcu sitnije građe i crne kose. Međutim, iz policije za sada ne daju službenu potvrdu događaja.

“Što se tiče događaja kod Zagrepčanke, za sada možemo samo potvrditi da policijski službenici imaju postupanje”, kazali su Hini iz PUZ-a.

Prema objavljenim snimkama, na terenu oko Zagrepčanke je više policijskih službenika i vozila, a dio ulice ograđen je policijskim vrpcama.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene