Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netipično toplo za prosinac

Pred početak zime stiže nam - zatopljenje: Temperature će na kopnu rasti i do 15 stupnjeva, uz more čak 18

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kiše, stiglo je toplije vrijeme koje će uz sve više temperature obilježiti nadolazeći tjedan. S južinom će dnevna temperatura u unutrašnjosti dosezati 16 stupnjeva, a na Jadranu i 18.

Na kopnu djelomice sunčano uz mjestimičnu maglu i djelomice sunčano vrijeme. Temperatura će ovisiti o trajanju magle, gdje se dulje zadrži, bit će i hladnije. Očekuje se najviše 11 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iako je sunce, ostanite doma Čeka nas sunčano i sve toplije vrijeme uz slab vjetar, no već početkom idućeg tjedna stiže promjena Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Što nas čeka idućih dana? Južina će konačno prestati, ali srijeda donosi novu promjenu

U Slavoniji pretežno sunčano. Puhat će slab do umjeren vjetar s juga, a temperatura će biti većinom između 9 i 11 stupnjeva.

Južina će nešto više oblaka donijeti na sjeverni Jadran i u gorske krajeve, gdje bi moglo pasti i malo kiše, osobito u Gorskom kotaru te oko Rijeke. Puhat će jugozapadnjak, a na moru i umjereno te jako jugo. Temperatura u gorju od 7 do 10, a na Jadranu od 13 do 16 stupnjeva.

U Dalmaciji će biti sunčano uz umjereno i jako jugo. Temperatura uglavnom između 13 i 17 stupnjeva.

U prvoj polovici novog tjedna stiže nam još toplije vrijeme. Bit će djelomice sunčano, a jedino je u Gorskom kotaru, uz povremeno više oblaka, moguće i malo kiše. Temperatura iznad prosjeka za doba godine, bit će oko 15 stupnjeva. Zimske bunde i jakne tako će ponovno zamijeniti one nešto laganije, jesenske.

I na Jadranu će biti osjetno toplije, ali i vjetrovito uz umjereno i jako jugo. Mjestimice će biti i malo kiše, osobito na sjevernom dijelu. Češća kiša, duž cijelog Jadrana, izgledna je u srijedu. Bit će iznadprosječno toplo jer temperatura idućih dana na moru ide i do 18 stupnjeva.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene