Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozio 260 km/h

Župan Milinović teško ozlijeđen nakon pada s motora na Grobniku: ''Živ sam, preživ. Bajkeri nikad ne odustaju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko MIlinović, župan Ličko-senjske županije, teško je ozlijeđen u nesreći na Grobniku. Dobro se oporavlja i već bi danas mogao kući.

Darko Milinović teško je ozlijeđen u padu s motocikla na Automotodromu na Grobniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

''Živ sam, preživ. Bit će dobro'', poručio je iz bolnice Milinović za DNEVNIK.hr. Prepričao je da se nesreća dogodila na kraju ciljne ravnine, gdje je vozio oko 250-260 km/h. ''Je li mi popustio kotač ili sam naletio na ulje... Ne znam. Skliznuo sam i tako išao 100 metara. Bio sam u nesvijesti, sjećam se kad sam pao i onda sam se u hitnoj probudio'', ispričao je dobro raspoloženi lički župan. Kaže da je sreća što je imao ''punu ratnu opremu''.

Nesreća se dogodila u nedjelju, a slomio je ključnu kost. ''Stavili su mi pločicu i ležim, a nadam se da ću danas doma'', rekao nam je Milinović. Dodao je da se osjeća dobro, da je već sam jeo i da ga ovaj događaj neće zaustaviti. ''Bajkeri nikad ne odustaju'', poručio je Milinović i dodao da će već prekosutra biti na poslu.

Darka Milinovića je operirao doktor Grgo Martinović koji je zadovoljan kako je prošla operacija.

"Operirao sam mu ključnu kost. Sve je prošlo u najboljem redu. Ima šavove koji se skidaju dva tjedna nakon operacije, a zatim slijedi fizikalna terapija. No poznavajući kakav je Dado, on će se već sutra na poslu pojaviti", rekao je doktor Martinović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene