Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do imenovanja novog ministra

Ušla u Ministarstvo kad i u HDZ: Tko je žena koja će privremeno mijenjati uhićenog ministra?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dunja Magaš državna je tajnica u Ministarstvu graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine, a do imenovanja novog ministra mijenjat će uhićenog Darka Horvata.

Nakon uhićenja i razrješenja ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darka Horvata iz Banskih dvora stigla je odluka da će do imenovanja novog ministra Horvata mijenjati državna tajnica u tom ministarstvu Dunja Magaš.

Magaš je u Ministarstvu graditeljstva državna tajnica od 2016. godine, a iste se godine učlanila i u HDZ.

U svojem drugom mandatu dosad se ponajviše bavila obnovom nakon potresa.

Rođena je 25. svibnja 1964. godine, a Građevinski fakultet u Zagrebu je završila 1988. godine.

Pročitajte i ovo Josip Aladrović ''Neće biti izvanrednih izbora'' Uhićeni Horvat namjerava aktivirati saborski mandat, Plenković odlučio tko će voditi njegovo bivše Ministarstvo

Osim državne tajnice, od 2013. godine bila je zamjenica Danijela Marušića, HDZ-ova župana Brodsko-posavske županije. Prije toga je pet godina bila na čelu Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje Brodsko-posavske županije, a od 2002. do 2008. i voditeljica Odsjeka za graditeljstvo i imovinsko-pravne poslove Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji.

Od 1997. do 2002. godine Dunja Magaš bila je pročelnica Ureda za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije, a od 1994. radila je kao pomoćnica pročelnika i građevinsko-urbanistički inspektor.

Volonterski je od 2016. predsjednica Upravnog vijeća Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene