Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obožavatelj

Arsen Bauk na saborsku klupu poslagao mandarine u sjećanje na Đorđa Balaševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik SDP-a Arsen Bauk na današnju sjednicu Sabora donio je mandarine.

Bauk je nekoliko mandarina poslagao na klupu želeći podsjetiti na nedavno preminulog legendarnog novosadskog kantautora i pjevača Đorđa Balaševića.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema"

Mandarine su poznati motiv Balaševićeve balade "Neki novi klinci", a u stihu u kojem ih spominje prisjeća se svojeg 9. rođendana, kada ih je dobio uz "malog bijelog zeca".

Da je veliki obožavatelj Balaševićeva opusa, Bauk je pokazao i u nekoliko objava na svojem Facebooku, a fotografiju mandarina objavio je i na svojem profilu. 

Objavljuje Arsen BaukSrijeda, 24. veljače 2021.

 

"Tko nije doživio tih nekoliko sati između 'Noć kada sam preplivao Dunav' i 'Odlazi cirkus', taj nije ništa uradio. I shvatit će kad-tad... Hvala, legendo!" napisao je Bauk na društvenoj mreži 19. veljače, kada je objavljeno da je Balašević preminuo.

Tko nije doživio tih par sati izmedju "Noc kada sam preplivao Dunav" i "Odlazi cirkus" taj nije ništa uradio. I shvatit će kad tad... Hvala legendo!

Objavljuje Arsen BaukPetak, 19. veljače 2021.

 

Đorđe Balašević preminuo je nakon komplikacija nastalih zbog upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. U najužem krugu obitelji ispraćen je na posljednji počinak 21. veljače u Novom Sadu, gdje je bio proglašen i dan žalosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene