Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

SJEVERNA KOREJA: Travnjake veličine nogometnog igrališta uređuju PINCETOM!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Travnjaci izgledaju impresivno, a tome doprinose brojni muškarci i žene koji svakodnevno plijeve travnjake.

Radnici u glavnom gradu Sjeverne Koreje Pjongjangu kojom vlada Kim Jong-un, travnjake veličine nogometnog igrališta svakodnevno uređuju koristeći samo pincetu, javlja Huffington post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Da bi pritisak bio još veći, rade na travnjaku u vrtu posvećenom sjevernokorejskom vođi Kimu Il-sungu i njegovom sinu i nasljedniku Kimu Jong-ilu.

Vrt se nalazi uz palaču u kojoj su njihova balzamirana tijela, a riječ jednim od najsvetijih mjesta u zemlji. Za zemlju u kojoj prevladavaju oštre zime, travnjaci izgledaju impresivno, a tome doprinose i brojni muškarci i žene koji svakodnevno plijeve travnjake koristeći neprimjereno male alatke, poput pincete.

>> VIDEO Najnoviji pogled u misterioznu Sjevernu Koreju!

'Kad pada jaka kiša, koristimo četke kako bismo spriječili da se previše vode skupi na jednom mjestu. Kad se trava posuši, poravnavamo je', rekla je jedna od radnica i dodala kako ne smatra da je riječ o dosadnom poslu već je ponosna što svaki dan radi na svetom mjestu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene