Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne sreli ga u sobi

UZNEMIRUJUĆE A 'ljubica mala': Djevojka fotografirala pauka veličine psića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda će stručnjaci za tu vrstu reći da "neće oni ništa, oni bi se samo igrali", priznajemo da bismo pobjegli glavom bez obzira već na prvi pogled.

Djelatnica australskog skloništa za nezbrinute životinje iz Queenslanda Barnyard Betty's Rescue predstavila je prije otprilike godinu dana na Facebooku ljupku Charlotte, pauka toliko golemog da će se arahnofobima trenutačno zavrtjeti u glavi.

Pročitajte i ovo Pokladno jahanje - 2 Šokačko sijelo Plemenite životinje u središtu stoljetne tradicije: "Tko je progutao konjsku dlaku, to ostaje do kraja života" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Fotografije te ljepotice su upravo postale viralni hit, što zato što doista nisu digitalno obrađivane, a što i zato što su svjetski mediji u naslovima istaknuli da je riječ o jednom od najvećih viđenih primjeraka te vrste.

Charlotte pripada porodici huntsmana (lovaca), redu koji se načelno ne smatra opasnim po ljude. Njihov će ugriz izazvati tek bolnu oteklinu, a i uglavnom će se skloniti kada naiđu na čovjeka. 

Vrijedi li isto pravilo i u slučajevima kada su gigantskih proporcija poput Charlotte ne znamo i ne bismo baš istraživali, ali vam za kraj možemo reći da djevojke nisu imale problema kada su se srele i da Charlotte nije bila nimalo agresivna. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene