Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iscurile fotke

FOTO Vučić u Playboyu: Pozirao na krevetu sa zdjelom voća, a prisjetio se i otkopčanog šlica

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić davne 2004. osvanuo je u Playboyu.

U intervjuu pod nazivom "Urbani radikal nad Beogradom" predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na dvadeset pitanja, a za taj intervju pozirao je na krevetu u bijeloj košulji na kvadratiće i sa zdjelom voća, a u kadru se pojavila i knjiga. 

Skoro 20 godina kasnije taj broj našao se na licitaciji. Iako cijeli intervjuu nije vidljiv, one zanimljive dijelove moguće je pročitati.

 

 

"Putovao sam u Podgoricu, prvim jutarnjim letom, onim u 5:45. Mi, savezni poslanici, imali smo pravo na avionske karte, pa mi je greškom dana karta na ime mog stranačkog kolege Dragana Todorovića. I tako mi ljubazni gospodin na čekiranju kaže: 'Super, gospodine Vučiću, ja ću se sad praviti da vas nisam prepoznao i da ste vi gospodin Todorović, a sada priđite malo ako možete.' Ja se tu oduševim, računam, sada će mi otkriti nešto o poslovanju firme, neke malverzacije, neku korupciju u najmanju ruku. Kada čovjek tiho reče: 'Gospodine Vučiću, zakopčajte šlic.' Kad u zemlju nisam propao! Nisam od blama došao sebi sljedeća tri dana", opisao je Vučić, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Političke posljedice Vučić komentirao nalog za uhićenje Putina: "S kim ćete sada pregovarati?"

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Nakon razgovora u Ohridu Vučić nije potpisao sporazum o normalizaciji s Kosovom: "Spremni smo raditi na provedbi do svojih crvenih linija"

Već tad se Vučić volio hvaliti, pa je tako rekao da se trudi djelovati starije i ozbiljnije.

Početna cijena tog malog "remek-djela" je 100.000 dinara.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene