Obavijesti Video Pretražite Navigacija
7-godišnjak koji ne voli crkvu

VIDEO: 'Nakon krađe auta u kazni sam bez TV-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preston Scarbrough, sedmogodišnji dječak koji se odvezao obiteljskim autom kako bi izbjegao odlazak u crkvu kaže da je u kazni. 'U kazni sam sutra i sljedeća četiri dana, nema TV-a, nema video igrica', rekao je Preston gostujući na televiziji.

Sedmogodišnjak za kojim se policija uputila u potjeru ulicama Plain Cityja gostovao je u emisiji NBC-a. Dječak je policiji rekao kako se za vožnju automobilom odlučio, jer nije želio otići u crkvu. Njegova majka Melanie, međutim, kaže da je razlog drugi. 'Kasnije nam je rekao kako je samo želio vidjeti kakav je to osjećaj voziti auto', objasnila je Melanie.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

>> Dječak pobjegao od kuće da ne mora u crkvu

Policajci koji su primili dojavu o neobičnom bjeguncu, slijedili su Prestona desetak ulica dok je on vozio kroz raskrižja bez kočenja, a nije se obazirao ni na crveno na semaforima. Prema policijskom izvještaju, dječak je vozio 72 kilometra na sat. Njegovom ocu laknulo je kada se sve završilo bez ozlijeđenih. 'Vidio sam ga kako prolazi pokraj svih znakova stop i mogla se dogoditi tragedija, ne samo za njega, već i za druge ljude', rekao je njegov otac Daniel. Iako istražitelji kažu da je dječak premlad da bi bio optužen za zločin, njegovo nedjelo neće proći nekažnjeno. Roditelji su mu uskratili ono što voli najviše – televiziju.

Trebaju li roditelji kazniti dijete za ovakav postupak?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene