Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobri Samaritanac

VIDEO: Spasio dječaka iz goruće zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnjeg dječaka iz požarom zahvaćene zgrade u Bronxu, u New Yorku, spasio hrabri građanin rekavši kako je 'ubacio u brzinu', kad je vidio unesrećenog dječaka.

Nakon što je dječaka preuzeo iz ruku vatrogasca, koji mu ga je dodao kroz prozor na požarnim stepenicama, Horia Cretan je snimljen kako dječaka spušta niz iste stepenice, spušta na pod i provjerava njegovo stanje, kako bi se uvjerio da je s njim sve u redu. Cretan je inače vlasnik obližnje trgovine i američkim je medijima rekao kako je istrčao iz trgovine, čim je primijetio sukljanje gustog crnog dima iz zgrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže pravednu presudu New York: Prosvjed stotina Hrvata pred UN-om zbog presude Slika nije dostupna Životna avantura Vožnja taksijem vrijedna 25.000 kuna!

Pomoću ljestvi, popeo se na požarne stepenice, gdje je od vatrogasca preuzeo onesviješćenog dječaka, kojeg je prenio na sigurno i spasio mu život. 'Kad sam vidio što se događa, jednostavno sam ubacio u brzinu. Mislim da bi to napravio i bilo tko drugi, da je bio na mom mjestu', rekao je Cretan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene