Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

VIDEO Užas u cirkusu! Akrobat pao s visine od najmanje deset metara: "U početku sam mislila da je to dio predstave"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Cirkuski izvođač nalazi se u bolnici s teškim ozljedama nakon pada s visine tijekom prepune predstave u Norfolku.

 Akrobata, star oko 20 godina, pao je dok se nalazio na spravi "Giant Wheel of Death" u cirkusu Hippodrome u Great Yarmouthu u srijedu navečer. 

Prema videu koji je objavio BBC čini se da je akrobat pad s najmanje 10 metara.

Policija iz Norfolka rekla je da je muškarac zadobio ozljede opasne po život, ali da je u stabilnom stanju.

Pročitajte i ovo Strašni prizor iz parlamenta Kritizirao vladajuću stranku VIDEO "Imate krv na svojim rukama": Zastupnik zagrmio za pozornicom pa se srušio, nije mu bilo spasa

"Bio je potpuno pri svijesti nakon pada i dvije osobe iz publike, za koje se vjeruje da su policajac koji nije bio na dužnosti i bolničar, priskočili su odmah u pomoć", rekao je Jack Jay, menadžer i voditelj cirkusa

Objašnjavajući kako je akrobat mogao pasti, Jay je rekao: "Napravio je pogrešan potez. Krenuo je skočiti kroz jedan od kotača i poskliznuo se, sletivši na pod", piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nagodba obitelji s hotelom Djevojka (19) umrla u hotelskom zamrzivaču, neki su detalji užasno bizarni: "Ne mogu shvatiti..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U bolnici je VIDEO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Čopor pasa napao djevojčicu: Htjela se sprijateljiti s njima, a onda je nastao pakao

Žena, koja je željela ostati anonimna, bila je u prvom redu sa svojim partnerom i njegovim roditeljima.

"Snimala sam sve, jer je izvedba bila briljantna. Okliznuo se ili spotaknuo i pao na pod i u početku sam mislila da je to dio predstave, pa sam nastavila snimati. Često namjerno promašuju kako bi publiku uznemirili ili oduševili, ali onda smo shvatili da nešto nije u redu", ispričala je žena. 

Ubrzo je došla hitna pomoć, a a voditelj cirkusa obratio se publici te ih uvjerio da je izvođač pri svijesti te je zamolio okupljene da napuste prostor te da se predstava prekida. 

Akrobatov partner bio je njegov brat koji ga je zajedno s cirkuskim osobljem dopratio do bolnice James Paget. Voditelj cirkusa je rekao da policija istražuje cijeli incident. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene