Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

VIDEO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Čopor pasa napao djevojčicu: Htjela se sprijateljiti s njima, a onda je nastao pakao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna snimka prikazuje zastrašujući trenutak u kojem čopor pasa lutalica podivlja i teško ozljedi devetogodišnju djevojčicu u jednom ruskom gradu.

Djevojčica se pokušala sprijateljiti sa životinjama koje se smrzavaju, ali one su iznenada nasrnule na nju u sjevernom gradu Novy Urengoy. Djevojčicu Dashu psi su bacili na tlo te ju počeli gristi za ruke, noge i tijelo.

U jednom trenutku djeovjčica se uspjela nekako obraniti od zvijeri, ali samo nakratko te su je psi nastavili napadati. 

Djevojčici je u pomoć pritekao muškarac u prolazu, a životinje su pobjegle. Pomogao joj je da ustane, a u pomoć je priskočio još jedan mještanin.

Pročitajte i ovo Tomo Medved Objavili svoju stranu priče Ministarstvo branitelja reagiralo na Vlahovićeve optužbe: "Pokušava se stvoriti nepostojeća afera"

Djevojčica je sada u bolnici s višestrukim teškim ozljedama, piše Daily Mail. Dijete je spasila debela zimska odjeća koju je nosila na hladnoći od minus 22 stupnjeva, što je spriječilo da ugrizi budu puno teži.

Prema izvješćima, psi nisu bili cijepljeni protiv bjesnoće.

"Sada je duboko istraumatizirana, plače i pod velikim je stresom", objavljeno je. 

 

 

 

Sve veći broj pasa lutalica hara ruskim mjestima i gradovima jer se novac za njihovu kontrolu smanjuje i preusmjerava za financiranje rata Vladimira Putina protiv Ukrajine.

Pročitajte i ovo Provjereno - 5 Sustav je ignorirao Starica bez grijanja i hrane prepuštena samoj sebi: ''Sramota za državu, pas u štenari bolje živi!''

Pročitajte i ovo Danijela Dolenec, Tomislav Tomašević, Luka Korlaet Nakon 27 godina Zagrebački gradonačelnik: "Postignut je povijesni dogovor''

Natalia Alekseenko, javni inspektorica za brigu o životinjama u Novom Urengoju, rekla je da bi roditelji trebali spriječiti svoju djecu da se približavaju lutalicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud presudio "U početku je pila sok": Policajac dao supruzi da vozi! Nastao je kaos, sada je kažnjen

"To je velika nesreća za ovo dijete, jer je na pse otišla s dobrim namjerama. Šteta što joj roditelji nisu objasnili da to nije dobra ideja, pogotovo s čoporom pasa. Ne možete odgajati djecu da budu dobri ni prema ljudima ni prema psima, ni prema kome. Opasno je", rekla je..

Psi su uhvaćeni i odvedeni u sklonište. Nije poznato što će biti s njima. 

Gradonačelnik Andrej Voronov rekao je da povećava broj patrola  kako bi osigurao sigurnost u Novom Urengoju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene