Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prosvjed u Sarajevu

FOTO Majka ubijenog 19-godišnjaka jedva je stajala na nogama: "Kažem - sine, nemoj izlaziti, sutra je škola, a on kaže - idem, majko, neću dugo"

Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3
Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3 Antonio Balic/Cropix
Aktualno Galerija Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 1 Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 1 Foto: Antonio Balic/Cropix Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 2 Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 2 Foto: Antonio Balic/Cropix Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3 Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3 Foto: Antonio Balic/Cropix Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 4 Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 4 Foto: Antonio Balic/Cropix +6 Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 5 Galerija 1/11 >>
Oglasila se majka ubijenog 19-godišnjeg Farisa Pendeka, mladića koji je u nedjelju ubijen u pucnjavi u sarajevskom naselju.

Nakon što je u nedjelju u sarajevskom naselju Otoka u pucnjavi ubijen 19-godišnji Faris Pendeka, u srijedu navečer organizirano je mirno okupljanje i odavanje počasti. Na okupljanju je bila i majka ubijenog mladića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

"Kažem: 'Sine, nemoj izlaziti, sutra je škola', a on kaže: 'Idem, majko, neću dugo, vratit ću se.' I nikada se više nije vratio", rekla je Farisova majka.

Vidno shrvana majka jedva je stajala na nogama, a na okupljanje je stigla samo zbog građana i prijatelja koji su odlučili odati počast njezinu sinu, piše N1 BiH.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eksplozija u Crvenom moru Novi napadi na Bliskom istoku: Hutisti pogodili još jedan brod, SAD uništio 10 jemenskih dronova

"Hvala svima, došla sam u ovaj grad jer me je rat na to natjerao i počela sam novi život u ovom kvartu 2001. godine. Djecu sam vodila i uputila na pravi put, odškolovala sam ih ovdje. Hvala svoj djeci i prijateljima koji su ovo učinili. Nisam imala snage, ali sam ipak zbog svih vas došla da vam zahvalim", istaknula je i poručila da se nada da je njezin Faris posljednja osoba u državi koja je ubijena kad se vraćala kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene