Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE MU BILO SPASA

Smrt umjesto odmora: Napao ga je jedan od najopasnijih morskih pasa, iskrvario je nakon višekratnih ugriza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski turist preminuo je nakon napada morskog psa u Kolumbiji. Napad se dogodio u petak na otoku Isla de San Andres, javljaju lokalni mediji.

56-godišnjak je stradao u popularnom turističkom mjestu La Piscinita kada ga je morski pas više puta ugrizao za desnu nogu. Prevezen je u bolnicu Clarence Lynd Newbal, no izgubio je previše krvi i preminuo.

Lokalni list The Archipielago Press piše kako je Talijana napao morski pas tigar (Galeocerdo cuvier), koji se smatra jednom od najopasnijih vrsta morskog psa.

Objavljen je i video koji je snimljen neposredno nakon napada na kojem se navodno vidi morski pas koji je napao turista, a objavljene su i fotografije 56-godišnjaka na nosilima odmah nakon napada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prva žrtva u 60 godina Otkriveno tko je plivač kojega je rastrgao morski pas: Bio je strastveni ljubitelj oceana, razlog zašto je plivao na tom mjestu slama srca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Užasni prizori Morski pas rastrgao plivača, svjedoci u šoku: ''Krikovi su mi probadali uši dok se krv dizala iz vode''

Morski pas tigar inače ne obitava u ovim vodama, no posljednjih tjedana može ih se sve češće vidjeti. Lokalne vlasti istražuju slučaj i poručuju ljudima da se ne kupaju na toj lokaciji, prenosi Marca.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene