Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Surfer preminuo nakon napada morskog psa, plaže zatvorene 48 sati: "Unatoč najvećim naporima nije ga bilo moguće spasiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kojeg je u nedjelju napao morski pas na Emerald plaži na istočnoj obali Australije umro je nakon teške ozljede ruke.

"Brojni lokalni surferi i promatrači priskočili su u pomoć", rekao je inspektor hitne pomoći NSW Chris Wilson. "Unatoč najvećim naporima ljudi, bolničara i drugih hitnih službi, pacijenta nije bilo moguće oživjeti'', kazao je Wilson, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Gnjurac u lovu - 8 ušla u njegov teritorij VIDEO I reporterku Dnevnika Nove TV napao gnjurac, sve je snimila: "Pogledao me ravno u oči. U tom trenutku shvatiš da si u moru samo gost"

Pročitajte i ovo Morski pas - 3 Noćna mora na Korčuli Ušli u plićak, a kad tamo dva metra dugi modrulj. Stručnjak iz pulskog akvarija objašnjava jesu li morski psi opasni ili samo na lošem glasu

Vjeruje se da je stradali muškarac bio u dvadesetim godinama. Brojne plaže u okolici zatvorene su sljedećih 48 sati nakon incidenta, rekao je policijski inspektor NSW Ben Atkinson.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene