Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio 58 osoba

Policija u Las Vegasu okončala istragu, ne zna se razlog masovnog ubojstva

Masovno ubojstvo u Las Vegasu (Foto: AFP)
Masovno ubojstvo u Las Vegasu (Foto: AFP) Foto: Afp
Policija u Las Vegasu objavila je u petak kako nije u mogućnosti utvrditi motiv koji stoji iza pucnjave u tom gradu 1. listopada prošle godine, tijekom koje je napadač ubio 58 osoba, što je crni rekord napada vatrenim oružjem u povijesti SAD-a.

"Možemo odgovoriti na pitanja kao što su: tko, što, kada, gdje i kako", kazao je okružni šerif Joe Lombardo. "Ono što definitivno nismo mogli utvrditi je odgovor na pitanje 'zašto' je Stephen Paddock počinio ovaj akt nasilja".

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Lombardo je govorio na medijskoj konferenciji nakon što je policija zaključila istragu. Paddock (64) je pucao s jednog od viših katova luksuznog hotela Las Vegas na gomilu ljudi koja se okupila na obližnjem koncertu na otvorenome.

Napad se završio tako što se je Paddock ubio u hotelskoj sobi.

Okružni šerif objavio je u petak konačno izvješće policije Metropolitan, u kojem se navodi da je Paddock djelovao sam i da nije ostavio nikakvu poruku.

Prema izvješću Paddock je u konačnici počinio samoubojstvo pucajući u sebe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene