Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadnut konvoj

Pokolj u Meksiku: Najmanje 15 policajaca ubijeno iz zasjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 15 meksičkih policajaca ubijeno je u ponedjeljak kad je skupina napadača sa snajperima u zasjedi dočekala policijski konvoj na cesti na zapadu zemlje, objavili su u utorak meksički mediji.

Državni odvjetnik u meksičkoj saveznoj državi Jalisco potvrdio je da se napad dogodio u ponedjeljak, ali nije objavio pojedinosti o broju ubijenih ili ranjenih, nego je samo priopćio da je nekoliko policijskih dzužnosnika "pogođeno metcima".

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Policajci su putovali u Guadalajaru, drugi po veličini meksički grad, kad su napadnuti u blizini mjesta Soyotana, a napadači su navodno pripadnici zločinačke skupine Novi naraštaj Jalisca. Mjesto napada nalazi se oko 70 kilometara istočno od ljetovališta Puerto Vallarta na pacifičkoj obali Meksika i oko 800 kilometara zapadno od Ciudad de Mexica.

'Vrag kažnjava Meksiko nasiljem'

Na mjestu zločina ostale su prazne čahure i spaljena i razbijena vozila korištena kao barikade. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene