Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašao je iz auta

Ovo su riječi monstruma prije nego što je krenuo u krvavi pohod: Jedan od mladića mislio je da se šali, pozvao ga da sjedne i popije pivo

Poprište zločina kod Mladenovca - 6
Poprište zločina kod Mladenovca - 6 Foto: Dnevnik Nove TV
Prije nego što je krenuo u krvavi pohod, monstrum je izašao iz automobila i rekao okupljenima da legnu i da će ih pobiti.

Ubojica je izašao iz automobila i rekao: "Lezite na zemlju, sve ću vas pobiti..."

Tim riječima stanovnici mladenovačkog sela Malo Orašje jutros prepričavaju stravične trenutke koji su se dogodili noćas kada je Uroš B. (21) pucnjevima iz automatskog oružja ubio osam osoba, a ranio njih 14.

"Izašao je iz automobila i rekao: 'Lezite na zemlju, sve ću vas pobiti.' Jedan od mladića koji su bili tamo pomislio je da se šali i pitao ga: 'Hoćeš li pivo? Ajde, sjedi'", prepričavaju mještani Malog Orašja za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Napadač iz Mladenovca Uhićen je Tko je Uroš B.? Masovni ubojica živio je sam i bio nezaposlen: "On je oduvijek bio čudan"

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 14 Više mrtvih i ranjenih Tragedija u Srbiji: Posvađao se pa otišao po pušku i počeo pucati. Ministar: "Ovo je teroristički čin"

Ubojica je počeo bježati, a prestravljeni stanovnici koji su čuli rafalnu paljbu pozvali su hitnu pomoć i policiju.

Osam sati nakon bijega policija je monstruma uhitila u okolici Kragujevca, gdje se pokušao sakriti kod rođaka.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 10 Bez imalo kajanja "Žao mi je što nisam ubio sve s popisa. Uživao sam dok sam slušao krikove": Iskaz dječaka koji je izvršio masakr ledi krv u žilama

Osam osoba je ubijeno, a 14 ih je ranjeno u masakru koji se dogodio sinoć kod Mladenovca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene