Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Njemački kamiondžija priznao ubojstvo pet prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački vozač kamiona, koji je uhićen na temelju uhidbenog naloga izdanog u u Španjolskoj, priznao je da je ubio pet prostitutki u Španjolskoj i Francuskoj, objavili su njemački tužitelji.

Vozač kamiona (47) iz njemačkog grada Hofa priznao je ubojstvo pet žena - tri u Španjolskoj i dvije u Francuskoj - u razdoblju od 1999. do 2006. godine, objavili su tužitelji iz Hofa. 

Pročitajte i ovo Stop zlostavljanju, ilustracija DVOJAC IZ NOĆNE MORE Dvije Ukrajinke organizirale mrežu prostitucije u BiH: Novačile djevojke, zlostavljale ih i prisiljavale da prodaju svoje tijelo Slika nije dostupna Ironizirao sumnje Putin o Trumpovoj "moskovskoj avanturi": "Oni koji stoje iza tih informacija gori su od prostitutki"

Također je fotografirao neke od žrtava i uzimao im je uvojke kose ili komade odjeće što je pronađeno kada je uhićen.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, uhićen je u petak u Koelnu na temelju naloga kojeg su objavile španjolske vlasti koje su istraživale ubojstvo prostitutke pored Barcelone.

Tužitelji su kazali da nisu pronašli nikakvu vezu između vozača kamiona i ubojstva dvije tajlandske prostituitke koje su izbodene na smrt u Hofu u lipnju.

Nije poznato kada može biti izručen Španjolskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene