Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u australiji

Mladića (23) progutao pijesak na plaži, preminuo je u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića iz Australije zatrpao je pijesak na plaži. Preminuo je u bolnici nakon što je bio tjedan dana na aparatima za održavanje života.

Mladić iz Australije preminuo je nakon što ga je zatrpao pijesak na plaži. 

Josh Taylor (23) bio je u subotu u kampu na plaži na otoku Bribie u Queenslandu kada je upao u rupu koja je navodno iskopana da bi se ispekla svinja.

Pao je naglavačke u rupu duboku metar i pol na plaži i ubrzo je ostao zarobljen ispod pijeska. Hitne službe pozvane su na mjesto događaja, ali nisu uspjele brzo reagirati s obzirom na to da se sve dogodilo u udaljenom kampu.

Mladić je preminuo u četvrtak nakon što je gotovo tjedan dana proveo na aparatima za održavanje života zbog nesreće koja se dogodila prošlog vikenda.

Prijatelji i obitelj nesretnog mladića očajnički su ga pokušavali iskopati dok su čekali da stignu spasilačke ekipe. Nakon nekog vremena uspjeli su ga izvući, uz sudjelovanje više od 15 ljudi. Potom je prebačen u bolnicu, javlja BBC.

"Borio se koliko je mogao i najhrabrija je osoba koju ćemo ikada upoznati", poručila je obitelj u priopćenju.

Pročitajte i ovo Mirovine analiza prijedloga mirovinske reforme Opasnost kakve nema nigdje u svijetu ili inovacija Hrvatske koja će povećati mirovine? "Neki su prijedlozi promjena prošli ispod radara..."

“Bio je najbolji sin, brat, dečko i prijatelj kojeg smo svi mogli poželjeti. Volimo te i nedostajat ćeš nam svake minute svakog dana. Zbogom, prijatelju, do ponovnog susreta", dodali su. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene