Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Mississippiju

FOTO/VIDEO Oteo je mali avion, sletio i ostao živ: Prijetio da će se zabiti u trgovački centar

Aktualno Galerija Mladić oteo mali avion - 1 Mladić oteo mali avion - 1 Foto: AP Mladić oteo mali avion - 2 Mladić oteo mali avion - 2 Foto: AP Mladić oteo mali avion - 3 Mladić oteo mali avion - 3 Foto: AP Mladić oteo mali avion - 4 Mladić oteo mali avion - 4 Foto: AP +0 Mladić oteo mali avion - 5 Galerija 1/5 >>
U subotu ujutro mladić je oteo mali avion te njime kruži iznad Walmarta i prijeti da će se u njega zabiti.

Američki mediji javljaju kako je u subotu ujutro 29-godišnji mladić oteo avion te njime kruži iznad Walmarta u gradu Tupelu i prijeti da će se zabiti u tu trgovinu.

Nakon što je više od četiri sata bio u zraku, policija je izvijestila da je avion sletio te da je pilot živ, prenose lokalni mediji. CNN piše da je pilot identificiran kao Cory Patterson te da je odveden u pritvor.

Policija evakuira područje kako bi rastjerala ljude koliko god je to moguće, piše Fox29.

"Molim sve da mi oproste. Nije mi nikad bila namjera nekoga povrijediti. Volim svoje roditelje i svoju sestru, ovo nije vaša greška. Zbogom", navodno je poruka pilota koji je oteo avion.

Prema lokalnim medijima radi se o avionu Beechcraft King Air 90 koji može primiti devet putnika. Pilot koji je oteo avion navodno je zaposlenik aerodroma u Tupelu.

"S obzirom na mobilnost tog tipa opasna zona je puno veća, čak i od Tupela", rekla je policija. Dodali su da je, osim Walmarta, evakuirana i benzinska postaja.

Guverner Mississippija Tate Reeves objavio je na Twitteru da policija i voditelji hitnih slučajeva "pomno prate ovu opasnu situaciju".

"Neka svi građani budu na oprezu. Pratite obavijesti policije", stoji u objavi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene