Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li to Maddie McCann?

MISTERIOZNA DJEVOJKA INTRIGIRA RIMLJANE Nitko ne zna tko je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozna beskućnica koja živi u Rimu rekla je lokalnoj policiji da je iz Velike Britanije, ali njezin identitet i dalje nije poznat. Mnogi su se ponadali da se radi o Madeleine McCann nestaloj 2007.

Talijanske vlasti nastoje otkriti identitet mlade žene koja nema putovnice, odbija primiti novac te razgovara samo na engleskom.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Otkad se za njezin slučaj doznalo u javnosti, nagađa se da bi se moglo raditi o nekoliko nestalih djevojaka, među kojima je i Madeleine McCann koja je nestala u portugalskom ljetovalištu 2007. godine kada je imala tri godine.

Policiji u Rimu rekla je da misteriozna djevojka ima 20 godina te da je iz Velike Britanije iako ovo nije moglo biti potvrđeno jer uz sebe nema dokumente. Kada je upitana kako se zove dala je nekoliko različitih imena, pa nije sasvim jasno niti kako se zove, piše Daily Mail.

Londonska policija odbacila je nagađanja da bis e moglo raditi o Madeleine McCann, koja bi danas imala 13 godina. Tvrdnju da bi se moglo raditi o toj djevojčici odbacile su i udruge za nestale osobe navodeći da je Madeleine imala jasan i prepoznatljiv znak na šarenici oka.

Aktivisti kažu da djevojka sliči na nekoliko nestalih djevojaka - Amandu Adlai, koja je oteta u Michiganu 2008. i Mariju-Brigitte Henselmann, koja je nestala u Njemačkoj iste godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene