Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može se žaliti

Maloljetni monstrum dobio doživotni zatvor: Poznanicu iz škole izbo nožem 114 puta, ono što je rekao užasnulo je sve

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Maloljetni mladić osuđen je na doživotni zatvor nakon što je poznanicu iz škole nožem ubo 114 puta.

Maloljetni ubojica (16) Aiden Fucci, koji je izbo Tristyn Bailey, 13-godišnju navijačicu i poznanicu iz škole čak 114 puta, dobio je doživotnu zatvorsku kaznu. Kazni je pridonijela i izjava Fuccija koji je rekao da je želio osjetiti kako je to ubiti.

Fucci, koji je tada imao 14 godina, priznao je krivnju za ubojstvo koje se dogodilo u slijepoj ulici u mirnoj četvrti na Floridi 2021. godine.

Pročitajte i ovo Ubijena Luise stravičan zločin Djevojčice ubojice izbole vršnjakinju 32 puta rašpicom za nokte: Neće im suditi, a mogu ih kazniti na dva načina

Pročitajte i ovo Montreux Istraga završena Istražitelji otkrili nevjerojatan razlog zbog kojeg je peteročlana obitelj skočila s balkona, vlasti mole za privatnost preživjelog sina

Budući da je Fucci maloljetnik, prema zakonu ne može dobiti smrtnu kaznu. Fucci ima period od 30 dana u kojemu se može žaliti na odluku suca. Nakon 25 godina provedenih u zatvoru, moći će dobiti reviziju svoje kazne, prenosi Daily Mail.

Za vrijeme napada, Tristyn je bila pri svijesti i svim snagama se pokušala obraniti od napada, no "pretrpjela je bolnu i užasavajuću smrt od nekoga kome je vjerovala", rekao je sudac R. Lee Smith.

Kada je sudac Lee Smith izrekao kaznu, cijela obitelj Bailey briznula je u plač.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene