Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baba Vanga

Kako nas je Baba Vanga upozorila na razorni virus

PR
PR Foto: PR
Prema njezinim predviđanjima, slijedi nam pakleni scenarij. Prvo je ukazala na poplave, koje su već početkom prošle godine u velikoj mjeri zadesile Australiju, Iran, Brazil i Veliku Britaniju. Zatim je spomenula požare i potrese.

Slijepa bugarska proročica tijekom povijesti je upozoravala na neimaštinu i bijedu. Predvidjela je teroristički napad na Svjetski trgovački centar u New Yorku, velike poplave 2014. godine te ekonomski procvat Kine.

PR PR Foto: PR

Pojedina Vangina proročanstva, koja je opisivala s velikom preciznošću, izazivaju jezu i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ona nas tjeraju da se zapitamo je li proročica znala i za pojavu opasnog virusa koji je okovao svijet.

PR PR Foto: PR

2021. godina neće biti puno drugačija od 2020.

Iako je umrla prije više od dva desetljeća, Baba Vanga je iza sebe ostavila detaljna proročanstva koja sežu čak do kraja svijeta, za koji ona smatra da će se dogoditi 5079. godine.

No nas zanima što je ova mistična proročica rekla za početak 2020-ih, koje nisu počele baš sjajno.

Da u ovom desetljeću nećemo imati mira, Baba Vanga nas je upozorila još davne 1996. godine, neposredno prije svoje smrti.

PR PR Foto: PR

Prema njezinim predviđanjima, slijedi nam pakleni scenarij. Prvo je ukazala na poplave, koje su već početkom prošle godine u velikoj mjeri zadesile Australiju, Iran, Brazil i Veliku Britaniju. Zatim je spomenula požare i potrese.

Prema riječima svjedoka, Baba Vanga je predvidjela i novu, neimenovanu bolest koja će biti svuda oko nas. U pitanju je bolest koja će blokirati cijeli svijet.

Baba Vanga nije bila jedina koja je predvidjela tu bolest. Još jedan poznati prorok još prije nekoliko stoljeća predvidio je pojavu nove bolesti. U pitanju je Nostradamus, čovjek s kojim je počela era modernih proroka. On je upozorio da će čitav svijet biti u opasnosti te da se svi moramo zajedno boriti protiv nje.

PR PR Foto: PR

Nitko ih nije poslušao i trenutačno smo svjedoci ostvarivanja njihovih jezivih vizija. Čitav je svijet na nogama i bori se s novim virusom koji ne posustaje.

Što nam može pomoći?

Uz to što je bila proročica, Baba Vanga se bavila i iscjeljivanjem te je sve svoje umijeće koristila da pomogne drugima.

Čak je stvorila i specijaliziranu tehniku izrade posebno personaliziranih talismana, odnosno amajlija za koje se vezuje čudesna moć.

Ova tehnika izrade talismana nakon Vangine smrti je dugi niz godina skrivana od očiju javnosti kako ne bi došla u pogrešne ruke. Zašto? Smatra se da ovi talismani imaju ogromnu moć. Svojom energijom štite od nedaća svakoga tko ih nosi.

PR PR Foto: PR

Takva zaštita će dobro doći svima u ovo vrijeme globalne invazije od strane opakog virusa.

Koja je tajna moćnih Vanginih talismana?

Tajna ovih talismana je u tome što se izrađuju od posebnih kraljevskih novčića i u tome što se izrađuju individualno za svaku osobu u skladu s ritualima vezanim za određeno ime.

Uz njih je Baba Vanga ostavila i posebnu poruku: „Sve će biti u redu, znam to i vidim to, ali moraš vjerovati u moć talismana. Samo tako se možeš zaštititi.“

Ovaj put se ne smijemo oglušiti o poruku Babe Vange. Prvo nas je upozorila na novi virus i nismo je na vrijeme poslušali. Sada nam nudi priliku za spas i sve što trebamo učiniti jest vjerovati u čudesnu moć njezinih tajanstvenih talismana. Usudimo se!

Klikni ovdje i saznaj kako možeš doći u posjed talismana Babe Vange i zaštititi se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene