Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija detaljno istražuje

Još dvoje mrtvih u bolnici: Priveden Anđeo smrti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je dvoje pacijenata u britanskoj bolnici Stepping Hill umrlo sumnjivom smrti. Policija sumnja da se radi o ubojstvu trovanjem lijekovima.

Britanska policija je izvijestila kako je 83-godišnji Derek Weaver pronađen mrtav, a 84-godišnja žena preminula je 14. srpnja, piše BBC. To su dva nova slučaja nakon smrt trojice pacijenata u bolnici Stepping Hill.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Policija vjeruje da je pacijentima ubrizgana fatalna količina inzulina. U teškom stanju u bolnici nalazi se 41-godišnji muškarac koji je igrom slučaja preživio preveliku količinu inzulina.

Zbog sumnje u prva tri ubojstva, policija je u srijedu uhitila 27-godišnju medicinsku sestru  Rebeccu Leighton. Policija je pretražila njezin stan i zaplijenila računalo. Ian Hopkins, načelnik britanske policije, rekao je kako se radi o vrlo kompleksnoj istrazi koja uključuje pet smrtnih slučajeva.

Ovaj je slučaj podsjetio na medicinsku sestru Beverley Allitt, u javnosti prozvanu 'Anđeo smrti', koja je fatalnom dozom inzulina ranih 90-ih godina ubila četvero djece i pokušala ubiti još devetero djece u bolnici u Lincolnshireo na istoku Engleske. Allitt je 1993. godine osuđena na doživotan zatvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene