Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U blizini Praga

Djeca pronašla i pojela sumnjive slatkiše: Majka ih je odvela u bolnicu, a onda je ostala u šoku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Češka policija provodi istragu nakon što je dvoje djece na otvorenom pronašlo i pojelo slatkiše koji su sadržavali kanabis, rekao je glasnogovornik policije u četvrtak.

Dvoje djece u Češkoj na otvorenom je pronašlo i pojelo slatkiše koji su sadržavali kanabis.

Slatkiši koji su sadržavali tetrahidrokanabinol (THC), glavni aktivni sastojak kanabisa, bili su umotani u papir koji je podsjećao na popularne dječje bombone, rekla je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Smederevu VIDEO Dramatični prizori u susjedstvu: Snažna eksplozija i požar u stanu u centru grada, najmanje jedna osoba poginula

Do incidenta je došlo u regiji Most, sjeveroistočno od Praga. Majka djece navodno je postala sumnjičava te je odvela djecu u bolnicu.

Liječnički nalazi pokazali su prisustvo droge u organizmu kod dvoje mladih pacijenata, no djeca nisu imala nikakve ozbiljne zdravstvene posljedice.

Pročitajte i ovo I dalje nitko nije kriv Neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV Dok se čeka rasplet afere u HEP-u, Barbarić poziva HDZ-ovce iz prve izborne jedinice na neformalna druženja

Inspektori pretpostavljaju da je droga umotana u papir od slatkiša uvezena izvana. U Češkoj je prodaja takvih proizvoda ilegalna.

Česi su pozvani da kontaktiraju policiju u slučaju sličnih pronalazaka te da ne konzumiraju sumnjive slatkiše.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene