Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

Muškarci na mopedu bacili kiselinu u lice dvjema mladim Britankama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije britanske državljanke koje u Zanibaru sudjeluju u humanitarnom radu, sinoć su postale žrtvama napada kiselinom.

Dvije 18-godišnje Britanke jučer su se našle na meti nasilnika u Zanzibaru koji su im, dok su šetale povijesnim središtem ovog istočno afričkog otoka, bacili kiselinu u lice, prenosi Sky News.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju

Dvojica muškaraca za vrijeme napada prolazila su kraj djevojaka na mopedu. Djevojke su hitno prevezene na liječenje u Dar es Salam, a zaradile su teške opekline lice, ruku i prsa, no nisu u životnoj opasnosti.

>> Žena pala u nesvijest pa je kolege zabunom polili KISELINOM!

Šef zanzibarske policije rekao je kako su pokrenuli opsežnu potragu za napadačima te zamolili javnost da im dojave bilo kakve informacije vezane uz ovaj slučaj. Motiv napada ostaje nepoznat.

Djevojke su u Zanzibaru radile u sklopu jedne humanitarne akcije, a iako je ovo prvi napad ovakve vrste na tom otoku, na ostalim otocima arhipelaga zabilježen je niz sličnih slučajeva, uglavnom religijski motiviranih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene