Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naživcirao ga intervju

Medvedev uputio jezivu prijetnju: "Želite hipersonične napade na Europu, zar ne?"

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedev Foto: Afp
Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti, osvrnuo se na intervju bivšeg glavnog tajnika NATO-a Andersa Fogha Rasmussena.

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev se oglasio na svom Telegram kanalu nakon intervjua bivšeg glavnog tajnika NATO-a Andersa Fogha Rasmussena.

Rasmussen je rekao da bi "skupina zemalja NATO-a mogla bi biti voljna poslati trupe u Ukrajinu ako države članice, uključujući SAD, ne pruže opipljiva sigurnosna jamstva Kijevu na samitu saveza u Vilniusu".

Objavu Medvedeva prenosimo u cijelosti.

"Fogh Rasmussen prije nije bio baš pametna osoba. A sada je potpuno pao u doktrinarnu demenciju. U intervjuu za The Guardian rekao je da čak i ako Banderokraina ne dobije pozivnicu za NATO u Vilniusu, zemlje Alijanse će tamo moći poslati svoje trupe. Nekako sami.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Spominjao i nuklearne bombe Prigožin poludio, spreman je otići i do Moskve: "Dajem vam dva tjedna ili mi krećemo!"

Pitali su stanovništvo tih zemalja? Tko od njih želi rat s Rusijom? Želite hipersonične napade na Europu, zar ne? A što Ujak Sam misli o ovome? Utjecat će i na njega.

Eto što znači u krivo vrijeme postati slobodni savjetnik svakojakih pohlepnih gnjida poput pudera i ostalih korumpiranih nacista", napisao je Medvedev.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene