Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORE SE NA SVE NAČINE

Švedski stol: Bahrein nudi svojim građanima sva moguća cjepiva, prvi odobrili Johnson & Johnson

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bahrein je u četvrtak prvi na svijetu odobrio cjepivo protiv covida-19 koje je razvio Johnson & Johnson koje se daje u jednoj dozi, objavile su nacionalne vlasti.

Mala zaljevska država već besplatno nudi svojim građanima cjepiva koja su razvili Pfizer i BioNTech, kineski Sinopharm, AstraZeneca i Oxford te ruski Sputnjik V.

Nacionalna regulatorna agencija za zdravstvo objavila je da je cjepivo namijenjeno za skupine koje su izložene većem riziku od komplikacija od COVID-19, uključujući starije i ljude s kroničnim bolestima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Korona u Hrvatskoj Godina iz noćne more: Gdje smo danas, 365 dana od početka zaraze koja je već sada promijenila svijet?

Pročitajte i ovo Masovno cijepljenje u Srbiji - 1 NOVI PROBLEMI ZA SUSJEDE Iako su cijepili više od 1,2 milijuna ljudi, sada bilježe nagli porast broja zaraženih: Krizni stožer objavio da razmišljaju o novom pooštravanju mjera

Američki FDA u srijedu je objavio da izgleda da je to cjepivo sigurno i učinkovito u kliničkim ispitivanjima, otvorivši put za njegovo odobrenje za korištenje u SAD-u već ovaj tjedan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene